Knuffel met hartslag voor puppy’s

Puppy’s die voor het eerst weg zijn bij hun moeder, zijn natuurlijk altijd een beetje bang. Opeens gaat er een hele nieuwe wereld voor hun open met veel nieuwe indrukken. Hun moeder is er niet meer bij om hen te beschermen. Daarom vertonen ze vaak verlatingsangst. Dat kan je deels verhelpen door de geur van de moeder mee naar huis te nemen (in een oude handdoek bijvoorbeeld) maar in 2021 kan dat ook door technologie!

Ja en werkt dit dan echt denk je dan en wij begrijpen je! Van zodra je het hartje aanzet, gaat de puppy dit automatisch linken aan de hartslag van zijn moeder. Net zoals een baby ook de hartslag of “ruis” gaat linken aan de negen maanden in de buik bij mama. Veel knuffels geven tot wel 20 minuten een hartslag weer en gaan dan automatisch uit. Heeft je puppy meer tijd nodig? Dan zet je het gewoon weer opnieuw op.

Een extra hulpmiddel is om de knuffel al in het nest te leggen, nog voor de puppy mee naar huis komt. Zo heb je én de geur van het nest én de hartslag die je puppy kalmeert.

Onderhoud is heel simpel, je haalt het hartje eruit en steekt de knuffel in de wasmachine. Eenmaal droog kan je puppy weer genieten. Doe dit wel pas nadat je de geur van het moedernest niet meer nodig hebt!

Knuffel met hartslag voor puppy's

Heb jij zelf nog een leuke tip? Stuur ons je verhaal via de contact pagina.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.