Wereldrecord Münsterländer [nieuwe datum]

Een paar vrienden van het leuke ras Heidewachtel of Münsterländer willen het wereldrecord aantal honden op 1 plaats scherper stellen. Momenteel staat er in Schotland een record van 361 Golden Retrievers genoteerd in de geschiedenis boeken. Nathalie Deryckere, fan van het eerste moment, wil dat nu beter doen door 365 Münsterländers bij elkaar te krijgen.

Het wereld record zal doorgaan op 13 maart 2022 om 13u. Waar ga je al die Münsterländers vinden? Bij Beachclub De Kwente in Westende! Je kan zelf ook meedoen aan het record door je aan te melden op de website van de organisatie. Enige voorwaarde is dat je een geldig paspoort hebt voor je Münsterländer.

Naast het wereldrecord wil Nathalie er ook gewoon een leuke dag van maken. Aangezien de recordpoging op het strand van Westende doorgaat, is er ruimte genoeg om ook een wandelingetje te maken of zelfs te zwemmen in de zee! Ook is er een goed doel aan gekoppeld ten voordele van hondenasielen. Voor meer info kan je zeker terecht op de website.

Belangrijke info:
Wanneer: 13/03/2022 13u
Waar: Beachclub De Kwinte in Westende
Inschrijven: https://www.world-record-munsterlander.eu

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.